Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

okt 13, 2015 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Det här är min absoluta favoritårstid!
Speciellt nu i början när det är krispig luft, halsduksväder, sol och löv överallt.
Passade på att ta lite bilder i trädgården. Eller försökte ta snarare.
Någon vill ju inte sitta still så länge.
Förra året såg han ut såhär, och då var problemet att han inte kunde sitta ordentligt så han välte ner i buskarna stup i kvarten.
Det problemet hade vi inte i år.

IMG_5387 IMG_5400

I år såg han ut såhär, det lilla jag lyckades fånga:

IMG_7427 IMG_7428 IMG_7419

Sen familjeporträtt såklart, som Emils pappa tog på oss utanför vårt hus:

IMG_7451

5 Kommentarer

  1. hur gick det med bilderna du tog en i månaden första året? Har för mig att vi bara fick se en halvvägs sammanfattning? (Kan kommit ihåg fel) hade i allafall varit kul att se 🙂 kram

  2. Snygg tröja. Varifrån?

    • Alltså din tröja.

  3. Vilken himla fin klätterväxt ni har utanför ert hus! Lyckostar!

    • Ja visst är den! Det är vildvin, växer som helskotta!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...