Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

sep 8, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu är det höst. Nu är det bestämt.
Jag hittade en så himla bra:ig lista hos Sandra, den kör vi på:

Beskriv din höst i tre ord.
Fokuserad, utmanande och spännande.
Och lite mer ingående:
Jag tecknar ju en bok som ni vet och det är så himla mycket svårare än jag trodde. Väldigt utmanande att göra något nytt och utanför min comfort zone. Det är väl då man växer antar jag. Jag tänker lägga ner hela min själ i det här arbetet i alla fall, så det känns väldigt roligt samtidigt som det känns klurigt förstås.

höstig

Vad är det bästa/sämsta med hösten 2016?
Bästa är att jag känner mig så himla inspirerad och peppad över den här hösten. Känns som det kommer bli en bra i år.
Det sämsta är att jag har nått som fastnat i min hals, eller i alla fall känslan av det. Håller på att bli tokig, har gått två veckor nu och imorgon ska jag till läkaren. Sånt här gör mig vettskrämd, tänk om jag ska ha såhär hela livet eller tänk om jag är döende osv osv.

Hur höstmyser du?
Jag sätter på den bästa musiken, sen lagar Emil mat till mig i vårt nya kök medan jag dricker rödvin i soffan. Åh höst!

vinrödkl
Hur ser din höstoutfit ut?
Min oranga kappa och min nya kashmirhalsduk från Mor & Matilda. Älskar stora halsdukar man kan vira massor med varm och stoppa ner näsan i när man fryser.

cissi
Vad har du på TO-DO listan just nu?
Bok bok bok bok, och en hög med beställningar som väntar på att bli tecknade inom rimlig framtid

bild 4 (2)
Bästa musiken för regniga dagar?
Winnerbäck. Alltid.

Vilka serier rekommenderar du att följa? 
Jag ser ju aldrig på serier, eller film heller för den delen. Men som sagt, gift vid första ögonkastet måste jag alltid kolla på. Snart kommer den svenska varianten igen hoppas jag.

IMG_2480
Vad är den höstigaste maträtten?
Köttgryta som har fått puttra i flera timmar. Vi är bortskämda med massor av fint kött eftersom Emils pappa jagar. Så älgkött, massa trattkantareller, en halv flaska rödvin och sen lååååååååååååååång tid. Sen ska man äta ihop med massa syltlök och helst med sin man.

IMG_1067
Var hänger du helst under helgen?
Hemma. Japp, det är sant. Har varit en vansinnigt hektisk sommar där vi knappt varit hemma en enda gång, så nu vill jag bara vara hemma med min familj, få laga mat ihop i nya fina köket, mysa i soffan och möjligtvis gå en promenad eller två.

IMG_0191

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Åker till Värmland imorgon. Har typ aldrig längtat så mycket efter något som just det. Jag ÄLSKAR Värmland och allra mest älskar jag att vara med min mamma.

blommig
Hur förbereder du dig för vintern?
Jag bunkrar upp med fina mössor och halsdukar. Föreställer mig hur jag ska jobba till långt in på kvällarna och sen åka hem i mörkret och tända ljus.

snö3

 

1 kommentar

  1. Så himla mysigt att läsa andras höstlistor! Fint alltså.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...