Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

jul 18, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 8 Kommentarer

Jag gillar sommaren, såklart. Det gör väl alla.
Men ändå, finns den där ständiga pressen på att det MÅSTE vara fint väder, man MÅSTE bli brun och man MÅSTE dricka uteserveringsöl och grilla i parti och minut!
Så i smyg, när ingen ser eller hör, så längtar jag till hösten.
När alla är tillbaka på kontoret igen, när regnet smattrar mot rutan och man riktigt får gräva ner sig i stora jobbprojekt och knixiga uppdrag.
När man får komma hem till det stora, knarrande huset, elda i kakelugnarna och ha på sig raggsockor. När man får ta fram den stora halsduken igen och vira massvis med varv runt halsen och sen gå ut och kratta löv i trädgården.
Jag längtar efter Londonresan jag ska göra med Emil och våra kompisar, efter att småspringa ut i iskallt gräs för att hoppa i en kokhet badtunna, och mest av allt längtar jag efter att få vara gift.
Gift till hösten, komma hem till sin man. Till min familj. Åh.

8 Kommentarer

 1. Jag längtar också efter hösten. 🙂 / kiapalmang.com

 2. Åh håller lite med dig där. Men säg inget till någon! Schh…

  Gillar bilden med tjejen i fönstret som tittar ut. Den tilltalade verkligen mig mest. 🙂

 3. Jag vet! Det är så himla skönt när man kan ha på sig jeans, strumpor och vanliga skor! Och sitta inne utan dåligt samvete. Jag längtar också efter hösten!

 4. Anna, jag har följt dig i ett år nu tror jag så tänkte att det var dags att ge dig lite mer beröm än små kommentarer hela tiden.
  Det är så himla roligt att läsa din blogg just för att du alltid skriver så fint! Utförligt men ändå inte så att det någonsin skulle tråka ut en att läsa om dina dagar eller så. Gillar verkligen dig, du framstår som en positiv tjej och du målar så fruktansvärt häftigt och snyggt! Skulle gärna vilja ha ett porträtt gjort av dig hängandes på väggen hemma! Hoppas verkligen att bröllopet blir underbart för som jag har fattat det så har du hittat din prins! Vill bara säga till dig att aldrig sluta rita eller blogga 🙂 Kramar

 5. Till en början vill jag säga att du är väldigt talangfull och att jag verkligen tycker om att följa dig här på bloggen.
  Jag brukar inte skriva kommentarer men just nu så kändes det så rätt. Ditt inlägg fick mig att bli helt varm inombords och jag känner mig inte längre ensam om att tycka precis så som i ditt inlägg. Jag har gått och klämt på mina raggsockor men ännu inte fått tillfälle att ta på dom. Det är ju ändå juli! Men åhh så jag längtar till hösten.

 6. Hej, bilden på Elsa (?) fjärde nerifrån ser lite ut som Brie i Desperate Housewives också.

 7. Jag längtar jag med till hösten, sjalar, raggsockor, gula och röda löv hög klar luft alla färger tycker att hösten alltid känns som en slags nystart på något sätt.
  I love dina bilder.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...