Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hus!

jan 16, 2014 | Allmänt | 5 Kommentarer

Åh dålig bloggare jag är just nu men jag är i huset från sju på morgonen till långt in på kvällarna så jag hinner helt enkelt inte blogga! Men jag fotar, massor, före och efter och under tiden så jag kan visa er sen, så fort jag får lite tid över!

Nu har vi haft nycklarna till huset sen i måndags klockan två och detta har vi hunnit med:

*  målat fogarna på kökskaklet svart

* målat taket i barnrummet rosa och vitrandigt (varpå alla undrar om vi ska få en tjej) behöver målas ett varv till dock

* tapetserat sovrummet

* målat väggarna och listerna i barnrummet två varv

* målat elementet knallgrönt

Idag ser min planering ut såhär:

* tapetsera garderobsdörrar

* måla elementet ett varv till

* måla garderobsdörrar

* äta hotellfrukost med Emma och lilla Olle

* äta sushi med Anton

* måla taklister

* ta en tupplur eller tre

5 Kommentarer

  1. Fy farao vad kul det var när man fick börja fixa i sitt eget hus! Önskar er all lycka i världen, ha kul!

  2. Det ska bli spännande att se det gröna elementet. Jag försöker förtvivlat förstå att element kan ha andra färger än vitt eftersom han jag delar mitt hus med inte kan tänka sig vita element.

  3. Har du sett att Elsa Billgren har en headertävling? Tänkte direkt på dig! Hon betalar 1500kr, vet inte om det är mindre än vad du brukar ta men tänkte också att det måste vara rackarns bra reklam för sina egna grejer.

  4. Åhh vad jag längtar efter att få se lite bilder!
    Kram på dig!

  5. Åh vad spännande med ett randigt tak, ska bli kul att se bilder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...