Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

nov 27, 2012 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag är inte försvunnen, men jag har varit i Karlstad och träffat min familj under helgen.
Vi kollar lite hur senaste tiden sett ut genom min mobil:

Vi har gjort julfint i huset. Detta är första julen med hus och vi har gått all-in! De här grangirlangerna köpte jag på rusta för 30 kr för två meter! Billigt och bra, sen satte jag fast kottar jag plockat i skogen. Alldeles gratis.

En hyacint i en muminmugg. Fint tills Fröken välte ner den, men det var roligt en stund iallafall.

Julgardinerna är från erikshjälpen (som nästan alla våra julsaker) jag gillar julgardiner utan tomtar och skit. Jag vill ha lite mer Carl Larsson-jul!

En dag åkte vi till Ikea i Älmhult med sikte på det här ljuvliga bordet som bara släpptes på just det ikeat, i 500 ex. När vi åkte därifrån fanns det bara sju kvar!

Den här bilden är från helgen i Karlstad. Det är Majken som försöker liva upp min pappa på sjukhuset. Det funkade nog ganska bra för dagen efter fick han åka hem!

 Själv ser jag ut ungefär såhär om dagarna. Speciellt när vi inte orkar elda i pannan och inte har varmvatten så jag får hoppa över hårtvätten. Då är mössor och hårsjalar perfekt.

 

3 Kommentarer

  1. Jag köpte också det bordet. Det är den finaste möbeln jag äger!
    En riktig designklassiker.

  2. Vad fint ni gjort det! Är inte Fröken intresserad av blommor? Vår Katrina gnager på alla växter så jag vågar inte ha några hyacinter framme. Hoppas din pappa blir frisk snart <3

    • Tack, nej hon bryr sig inte om blommor. Hon är mer intresserad av flugor!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...