Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

apr 4, 2013 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

På senaste tiden har det sett ut såhär genom min instagram (annaritar):

bild (2)

En helgfrukost med min lilla familj.

bild (25)

Daniel Breitholtz skrev att jag är bra på sin twitter!

bild (26)

Jag köpte en ny bonad för 15 kronor.

bild (27)

Och en ny fin skylt på loppis!

bild

Min oljemålning börjar ta form men är inte riktigt färdig än.

bild3

Fröken kom hem med vårens första jaktbyte.

mat

Min man bjöd min på brunch med somrig efterätt.

5 Kommentarer

 1. Hej! Första gången jag är här inne…
  Oh, vad fint du ritar, helt fantastiskt, vilken gåva!

  Var i Småland bor du? Jag bor med i Småland, i en liten by på landet, i Ljungbytrakten.

  Ha en bra dag!

 2. men wow vilken efterrätt!!! jag blir så sugen!!

 3. ”Efteråt är det försent” är ju typ bästa skylten!

 4. Ser ju ut som en fantastiskt trevlig vecka! Förutom lilla jaktbytet då…

 5. Vilken läcker efterrätt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...