Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

sep 15, 2013 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

De senaste dagarna har jag begravt mig i körkortsboken (kapitlet om bilen höll på att bli min undergång)
Men jag har försökt att uppdatera min instagram åtminstonde, även om jag mest legat i soffan med fett hår och överstrykningspenna. Såhär har det sett ut via instagram (heter annaritar där, helt logiskt)

 

blogg1 Jag har tecknat en hel del, bland annat tecknade jag den här av en följare på instagram. Väldigt tjusig frisyr!

 

blogg2 
Sen var jag på höstmarknad på Alsters herrgård med min familj. Perfekt väder!

blogg3

 

Mamma hittade en artikel om att vara introvert i arbetslivet. Kände igen mig på pricken! Jag klarar inte av kontorslandskap och att inte få sitta ifred, då får jag inte koncentration alls och tappar fokus. Det var skönt att det var något man var född till och inget man kan ändra. Får se hur det blir i framtiden, om jag sitter kvar där jag sitter nu (i ett öppet kontorslandskap, förvisso litet, men jag saknar en dörr)

blogg4
Jag gick ut och plockade svamp i skogen med mamma. Första gången jag var utanför dörren på fyra dagar! Vi åkte till skogen där vi förr hade stuga, det är den finaste skogen som finns, som ni ser. 

blogg5

Vi svängde förbi Antik och Design på hemvägen, för att lämna några nya tavlor (det är där dom säljs) och mamma och jag blev kära i dom här turkosa sjuan stolarna. Vi tog hem och provade men insåg att vi lika gärna kunde använda den mindre förmögenhet de kostade, till något mer vettigt. Fast fina är dom. Vääääldigt fina.

4 Kommentarer

  1. Oj, bilden på skogen var helt magisk…

  2. Gör det enkelt för dig själv köp ett sett teorifrågor på nätet så slipper du tokläsa i den obegripligt tråkiga boken. Läste boken en gång löste sedan frågor och läste det jag inte förstått och klarare provet på första försöket. Lycka till!

    • De ingår på körskolan!

  3. Apropå artikeln: Läs boken Introvert av Linus Jonkman (som citeras i artikeln). Rolig, smart och så mycket igenkänning! Det var som om boken handlade om mig, och alla pusselbitar föll liksom på plats. Känner numera så mycket mer självacceptans och kan njuta mer av sociala situationer eftersom jag inte känner något krav på att prestera – vilket gör mig avslappnad, intressant och mer social. Provläs här! http://www.bokus.com/bok/9789137140483/introvert-den-tysta-revolutionen/

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...