Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

mar 24, 2014 | Bebis, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Jag har inte tid att blogga de dagarna Emil jobbar så istället blir det en hel del uppdateringar på instagram, mest bilder på Knut då förstås. Kan tänka mig att folk börjar tröttna på Knutbilder men det är ju liksom det enda som snurrar runt här hemma, dessutom är han så himla gullig i sina små minikläder.
Vi kikar lite hur det sett ut på instagram senaste tiden, vill ni följa mig så heter jag annaritar.

bild 1 (2)

Igår lurade jag med mig Emil till Ullared. Vi hade Knut i vår ergobaby och han sa inte ett pip på hela tiden. Lätt vårt bästa köp!

bild 1

Mina killar, gulligaste som finns!

bild 2 (2)

Knut fick ny outfit av min faster! Prickigt såklart.

bild 2

Här är vi, familjen. Det här är för övrigt taget på min födelsedag.
Den här vagnen alltså, när man gå promenader är det minst en varje gång som kommer fram och berömmer vår vagn. Jag förstår dom, den är ju liksom hur fin som helst!

bild 3 (2)

Knut fick låna en hel hög med kläder från Kajsa, eftersom vi hade så lite i storlek 50. Bland annat fick han låna den här fina pyjamasen, man ser ju riktigt hur nöjd han är.

bild 3

De här snögubbebyxorna hade jag när jag var liten.

bild 4 (2)

Här sitter Knut i ergon, nöjd och glad. Den tar vi till även hemma, då får man fria händer och en bebis som somnar på en gång.

bild 4

Nyblivna mormor var här en hel vecka och Knut föll pladask för henne. Både jag och Knut grät när hon åkte hem och saknar henne väldigt.

bild 5 (2)

Snuttefilten har han fått i present och det har blivit en favorit som han fullkomligt älskar. Täcket han ligger på har jag sytt.

bild 5

Vi var på utflykt eftersom det är så vårigt här nu, Knuts första utflykt!

5 Kommentarer

  1. Många fina bilder, särskilt den på nyblivna mormor och Knut (tredje från slutet). Förstår om det blir många bilder på er söta bebis.

  2. Alltså döda mig så gullig han är!

    Jag är helt fascinerad av såhär små bebisar, min egen vägde drygt 4200 g och hade storlek 50 i kläder endast på bilfärden hem från BB… Tänk att det är så olika 🙂

  3. Vi kommer aldrig tröttna på knutbilder!!

  4. Säger som hon ovan, vi kommer inte att tröttna på såna här bilder 🙂

  5. Underbart! Snögubbebyxorna så snygga!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...