Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

sep 15, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

21740841_10154746966861496_8671383498383992128_o

Igår när jag satt och jobbade så började telefonen ringa, sms strömmade in och mailkorgen fylldes på.
Anledningen?
Isabella Löwengrip hade lagt upp min teckning på sin instagram (det är andra gången hon gör det!)

Det här är en så himla fin sak att göra!
Det kostar henne ingenting, men det ger mig oändligt mycket. En länk kan vara ett stort steg till något nytt, utan att ta något från den som gav bort den.
Det finaste som finns med bloggvärlden och instagramvärlden tycker jag.

Tack snälla Isabella!

isabella

1 kommentar

  1. Det är du värd, så grym som du är!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...