Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

aug 14, 2014 | Kläder, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Idag är första officiella jobbdagen efter sommaren, så jag har givetvis senapsgula strumpbyxor som sig bör.
Åh det här är min bästa tid, när det är varmt ute fast tillräckligt svalt för att ha strumpbyxor och det liksom luktar lite mer höst ute.
Det känns bra att vara tillbaka vid mitt skrivbord och mitt källarkontor igen.
Fast idag har jag varit ute och ätit lunch och spånat om eventuella kontorsplatser igen.
Jag gillar ju det där med att ha kontor i stan, men jag är petig med hur jag vill ha det.
Det måste vara lugnt och helst utan skrikig musik, jobbar man så jobbar man, då ska det inte småpratas för mycket, vill inte ha någon som hänger över min axel och det måste finnas en dörr så jag kan stänga om mig. Sen får det gärna ligga mitt i stan och inte kosta skjortan också. Med andra ord finns det vissa krav.
Jag har mina drömplatser att sitta på hel klart, men de är så drömmiga att jag knappt vågar fråga.
Men vi får väl se, än så länge går det ingen nöd på mig. Jag gillar att sitta hemma och höra Knuts prat på övervåningen.
Men man får betydligt mer gjort när man kommer iväg lite och den biten saknar jag.
Ja ni, detta kommer bli en spännande höst, det känner jag på mig!

Dessutom firar jag just nu att det är tre år sedan jag slutade jobba på ett ”vanligt jobb” och helt vågade satsa på det här! Hej mig och heja företaget!

 

senap

* Klänning från H&M
* Strumpbyxor från H&M
* Loppisfyndade sandaler från Swedish Hasbeens
* Glasögon från Smart Eyes

 

3 Kommentarer

 1. Hej Anna!

  Jag gillar verkligen din blogg som är inspirerande tycker jag, och blir alltid så glad när du skrivit ett nytt inlägg.

  Du skriver att du firar tre år som egen företagare och jag har lite frågor kring det: Hur fick du kunder i början? Sålde du in dig själv, eller hade du kontakter sedan innan, och i så fall, hur skapades de? Och: Får du tillräcklig konstnärlig frihet av dina kunder för att inte känna att det blir tråkigt att rita på beställning? Får du ofta göra om och göra om, efter kundens önskemål? Sen undrar jag också om du får prestationsångest? 🙂

  Många frågor, hoppas du hinner svara!

  Vilken fin bröllopsdag ni verkar ha haft förresten, kul att Knut verkade trivas också 🙂

 2. *egenföretagare

 3. Alltid så inspirerande och snygga klädkombinationer Anna! Stor kram och tack för bästa bloggen

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...