Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

jun 14, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 6 Kommentarer

Alltså den här dagen, den har verkligen sugit musten ur mig! Hela den här veckan förresten!
Man ska absolut inte klaga när man som egen företagare har häcken full med jobb, det är ett drömscenario såklart.
Det är bara det att alla tror att de är nummer ett på min prioriteringslista så det blir lite mycket att hålla i huvudet samtidigt.  Man vill ju vara alla till lags.

Idag har jag iallafall cyklat min dagliga mil till jobbet, köpt en prickig schemaplatta till vår toastmaster så han kan hålla koll på allt, bytt en klänning, ramat in ett beställningsjobb, suttit uppe på Nässjöholm och bestämt pantonefärger, mönster och strukturer i några roliga, men intensiva timmar, sen har jag hunnit med en snabb loppisrunda och nu är jag tillbaka på kontoret och ska hinna beta av några saker till innan det är dags att bege sig hem och dö i soffan en stund.

Min träningsväska har legat packad hela veckan, men inte sjutton har jag hunnit iväg till gymmet för det!

Jag ska som sagt inte klaga på min jobbmängd, det är nämligen bara roliga uppdrag jag jobbar med. Då har man alltid lite extra tid för mer.

På tal om det så har jag nu fått hem mina neccessärer med mitt tryck på, så jag ska fixa en webshop och sen kan ni få ta med mig in på toaletten och resa bort med mig precis hur mycket ni vill!

En sak till, såhär blev tavlan nu när den är färdig. Jag lyssnade på er och hoppade över husen och det tror jag var ett mycket klokt råd!

6 Kommentarer

  1. Åh vad vacker den blev Anna! Urtjusig! Önskar jag hade råd med en sådan. Den kommer göra någon mycket lycklig!

  2. Men hjälp så fin! Får man köpa? Eller finns det någon chans att du gör prints av den som man får köpa istället? Jag känner akut ha-begär!

    • Tack! Den kommer vara med på en utställning i Karlstad nu i Juli, där är den till salu. Nej, inga prints tyvärr

  3. Åh så fin tavlan blev!

  4. Fasen vad grym du är!
    Min inspirationsmapp växer sig bara större och större med dina bilder!

  5. Jättefin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...