Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

sep 7, 2012 | Kläder, Pyssel, Tankar och Vardag, Teckningar | 2 Kommentarer

Igår fick jag hem ett jobb jag gjort åt Jumperfabriken! Så roligt, älskar när man får se jobben färdiga och i tryck!
Det här var ett uppdrag helt i min smak och jag hade rent ut sagt skitkul när jag gjorde det.
Det är ett litet häfte, men en klippdocke-Emily och sen finns hela hennes garderob med att klippa ut och vika fast!
När jag var liten hade jag massvis med klippdockor, egengjorda och köpta och jag lekte i timmar med de där dockorna.
När jag får barn ska de få leka med min Emily-docka!

Appropå mitt jobb så är det fredag idag. Jag är inte så förtjust i fredagar för då är det så hiskeligt långt kvar till måndag! När man känner så så måste man väl ändå vara på rätt jobb?
Jag hatar at veta att det ligger fullt med otecknade bilder i mitt huvud som måste vänta flera dagar innan de får komma ut!
Men men, i helgen ska vi ha kräftskiva som såklart ska bli jättekul.
Det finns mer tid att teckna på måndag, det finns alltid mer tid att teckna.
Det är den bästa känslan, att all tid jag har, är helt och hållet avsett för att teckna!

2 Kommentarer

  1. Vad fina! Jag gillar att klippdockor är en sån där sak som har fungerat i alla tider. Våra föräldrar lekte med dem när de var små, och våra barn kommer leka med dem i framtiden, vad som än händer inom teknikens värld. Ingenting slår liksom den taktila delen som pappret ger.

    On another note: Tack Anna för en superbra blogg, som alltid inspirerar! Gjort ett fanporträtt till din ära. 🙂 —> http://ad-droppen.blogspot.se/2012/09/sara-ritar-anna-ritar.html

  2. Haha, fan vad fint! jag lekte aldrig med klippdockor när jag var liten men jag gillar konceptet ändå. Det är något genuint och naivt över det. Min favorit bland plaggen är helt klart den rutiga klänningen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...