Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

sep 26, 2012 | Huset, Inredning, Loppis, Pyssel, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

På senaste tiden har jag haft en hel del uppdrag och nu är många av dom officiella så jag kan visa ordentligt. Vissa har ni redan sett och andra är nya.

Jag har gjort om inredningen på Värnamo Yoga Institut.  För att få fram ett mer naturligt uttryck så bytte jag ut alla skyltar mot egengjorda i björk med lödpenne-text, la in heltäckningsmatta och klädde in en vägg med tyg med björkstammar.

I damernas omklädningsrum målade vi golvet och röret i taket orange och jag gjorde en väggmålning.

Jag fick se mina necessärer i butik (dock en väldigt stökig butik, men ändå)

Klippdockan för Jumperfabriken släpptes!

Jag gjorde om hemma och köpte ny rosa soffa på loppis för 200 spänn!

En av mina teckningar var med i Allers.

Jag klädde om en stol i mitt favorittyg.

Jag tecknade headern åt Johannas tårtor (gå in och kolla på hennes fantastiska ren-tårta!)

2 Kommentarer

  1. Heja dig Anna!!

  2. Du är grym!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...