Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

okt 29, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Jag har lagt till en kategori överst på bloggen som heter Uppdrag, där finns en del av mina jobb samlade så att det är lätt att hitta om man vill se vad jag gjort.

Det senaste tillskottet är de här figurerna för tidningen Älskade Hem. De handlar om vilken typ som passar ihop med vilken sorts blomma.

 Först ut är femåringen, allergikern, indieodlare, karriäristen och sist men inte minst, romantikern!

Väldigt roligt uppdrag!

1 kommentar

  1. Och fin tolkning av dig! Din blogg är så inspirerande. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...