Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jul!

nov 7, 2012 | Huset, Inredning | 2 Kommentarer

Okej, nu är det ÄNNU närmare jul och min pysselnerv börjar gå bananas!
Man får faktiskt inte börja julpyssla och göra julfint riktigt än, så jag räknar dagarna tills det blir december så jag får sätta tänderna i vårt stora hus!
Jag planerar att för första gången ha en julgran, så kanske kanske kan man få börja göra sitt egna julgranspynt redan nu? Eller?
Jag ska sitta vid mitt stora slagbord, dricka julmust och lyssna på jul-LP. Åh!

Medanjag väntar på att börja får jag samla kottar, sno lite trollhassel av min faster och samla in granris från skogen. I väntan på att få börja….

Jag är en riktig tradiotionsjunkie och tycker egentligen inte att man ska ändra på någonting. Helst vill jag fira med min familj i Värmland, som jag alltid har gjort och det med basta. Men även jag inser att det förr eller senare kommer ändras.
Så nu smider jag planer på en egen jul, hemma hos oss, i vårt Bullerbyhus och allihop får komma dit istället.
Då blir det som vanligt fast annorlunda. Ett bra annorlunda får vi hoppas.
Men det får bli först nästa år, i år blir det Värmland som vanligt och jag och pappa ska äta grönkål så det sprutar genom öronen!

(bilderna kommer från min pinterest)

2 Kommentarer

  1. Jag längtar supermycket!! Dagdrömmer typ jämt om adventspynt 🙂
    Vi hyr också ett hus och har precis som ni fixat och fräschat upp det lite. Jag har liksom viljat visa dig bilder på före o efter för det är sån sjuk skillnad precis som med ert kök. Nu har jag dock skaffat blogg så det har nu blivit möjligt, så du får gärna gå in och titta! 🙂

  2. Bilder precis i min smak.. Nu följer jag dig minsann på pinterest också!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...