Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jul!

nov 22, 2013 | Huset, Inredning, Pyssel | 7 Kommentarer

Nu är det snart december, det är ju helt sjukt! Vad hände?! Tyckte precis det var midsommar…

Iallafall så måste man ju inse fakta att det snart är jul och eftersom förra julen var en riktig mardrömsjul med en jättesjuk pappa (som iallafall var hemma, vilket var väldigt skönt) så måste vi göra något bra av den här julen för att inte tappa känslan helt.
Det kommer såklart bli jobbigt på massa sätt, men också fint att vara med sin familj, prata och minnas. Det är väl egentligen det julen går ut på?

För att få lite mer julfeeling tänkte jag nu dra igång att julpynta huset!
Vi bor ju i ett riktigt julhus, det lämpar sig verkligen för julpynt och snö!
På söndag ska vi baka men idag tänkte jag börja lite själv i smyg, eftersom Emil inte är hemma.
Jag tänkte göra en julvimpelgirlang, måla naglarna röda med snöflingor på, hänga upp polkagriskäppar på snöre och ta fram min gigantiska jullåda och sätta tänderna i allt som ligger där i.

Ännu en av mina tomteteckningar:

tomte3

7 Kommentarer

  1. Fan vad jag älskar dina julteckningar! Hoppas att de en vacker dag blir tryckta så att jag kan skicka till alla jag känner. God Jul i förskott!

  2. Låter hur bra som helst!

  3. Jag kan ha helt fel men jag tycker det ser ut som dina tomteteckningar är lite inspirerade av din pappa(: pillimariska ögon(:

    • Jag tänkte exakt samma sak när jag såg den här teckningen!

    • Även jag tänkte detsamma 🙂

  4. Men åh va fint Anna! Nästa Jenny Nyström?

  5. Dina tomtar är fantastiska, väldigt uttrycksfulla!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...