Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Kalender 2013!

okt 26, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Nuuuuu i kära vänner, finns kalendern att beställa!

Den är i A4 format, med spiralrygg precis som förra året, har röda dagar och veckor utmarkerade (till skillnad från förra året) och känns lite mer ”ren” än förra årets färgexplosion!

Den kostar 250 kr, då ingår frakten!

Sen skänker jag även 10 % av vinsten till Cancerfonden! Detta efter att min familj drabbades av denna vidriga sjukdom, mitt under min hektiska period med kalendern. Så nu ser jag det som en möjlighet att kunna hjälpa till lite, och såklart med er hjälp också, så kanske vi iallafall kan bidra med någonting!

Jag har bara ett begränsat antal kalendrar i första vändan (sen kanske jag måste beställa fler, det återstår att se), så vill du ha den innan jul och vara säker på att få en så gäller det att hålla sig framme.

Vill du ha en kalender till dig, eller att ge bort i julklapp eller båda delarna, så mailar du till: ilebykalender@hotmail.se (notera att det är .se och inte .com) ELLER fyll i ditt namn och adress här JA jag vill ha kalendern NU!

1 kommentar

  1. Great post and straight to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to hire some professional writers? Thank you 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...