Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Lista!

jun 29, 2016 | Allmänt | 2 Kommentarer

Idag är jag ute på roligheter med min man, vi är nämligen i Stockholm och ska gå på Winnerbäckkonsert med min kusin och hans tjej!
Så himla roligt att få göra nått ihop och dessutom pausa lite i köksrenoveringen och slippa damm och skruvar en stund.
Eftersom vi är iväg får dagens muminporträtt snällt vänta.
Istället kör vi på en liten lista på grejer som retar mig (för att peppa upp stämningen lite….ehh)

 • När jag åkte hem från Stockholm en gång, bakfull och dan, kom en man in och satte sig mitt emot sig och hade med sig en nygräddad pizza. VEM HAR MED SIG DET PÅ TÅG?! Visste inte om jag skulle vara avundsjuk eller spy över det faktum att det luktade mat hela resan.
 • När kompisar tar med sig kamera överallt med de har ingen blogg så man aldrig får se bilderna. Jag är ju så nyfiken. Önskar att alla jag kände hade blogg.
 • Rengöra nappflaskor. På riktigt, det tråkigaste jag vet i hela världen. Ändå gör jag det sjuttioelva gånger varje dag.
 • Lisebergskaninerna. Så jäkla fula faktiskt.
 • Ikea´s kläder som personalen tvingas ha. Tröjor i den värsta gula färgen som ingen i hela världen passar i. De ser liksom döende ut allihop pga tröjfärgen.
 • Att våra tågluffskort fortfarande inte kommit vilket gör att vi inte kan boka resan, fast boendet redan är bokat. Sånt gör att jag ligger sömnlös.
 • När man köper 50 nya pennor och en av dom är torr när man kommer hem, men då är det för sent att orka lämna tillbaka och byta till en ny.
 • Flugor. Vad är det för fel på flugor egentligen? I ett helt stort hus så måste de ändå sitta precis på mitt ansikte när jag ska sova. VAFAN!!
 • Att min mobil börjar bli hängig och jag vill inte byta om jag riskerar att behöva börja om på FarmHeroes.
 • Att höghastighetsbanan som ska byggas mellan Malmö och Stockholm (som även stannar i Värnamo) inte kommer vara klar förrän jag är i femtioårsåldern. Men DÅ kommer jag kunna åka till Stockholm på 1 timme och 17 minuter. Hoppas jag gillar den staden lika mycket då.
 • Hur många gånger jag än fällt ut och fällt ihop Knuts resesäng så är det ändå stört omöjligt varje gång!
 • Att det är betydligt smidigare att åka tåg till Italien, än det är att ta sig därifrån.
 • Sommarklibbigheten. Jag vaknar och känner mig som ett nedtrampat tuggummi. Jag är så svettig på morgonen men vägrar sova utan täcke pga omysigt.
 • Att jag alltid glömmer bort Vanderpump rules på helgen och att det inte går i repris sen. Alltså, nooooo!

 

anna

2 Kommentarer

 1. Haha! Du är för bra. Ta ut täcket och sov bara med påslakanet som täcke, liksom. Funkar jättebra, mkt svalare men samtidigt mysigt! <3

 2. ja visst e det SJUUUKT tråkigt att diska dessa jäkla flaskor! Kunde inte bestämma mig för vad som var bäst, att ha få och diska ofta eller ha många och diska sällan, men stå där en stund…. Hela diskbänken brukade va full, så gissa vad jag valde. Tack å lov har min minste slutat med välling och sånt utan har bara sin till vatten på natten, räcker att diska ur lite snabbt en gång i veckan (om man hittar den under sängen, annars fyller han på själv å då kan det gå 2 veckor emellan, lite skit rensar magen!!!).
  /Lina

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...