Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Liv!

aug 27, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Mina dagar består just nu av:
*Tecknande och tecknande och tecknande! Jag har ett uppdrag åt Modette så det tar all min teckningstid just nu. Så alla beställningar får snällt vänta lite.
*Jobb! Igår va första dagen på mitt nya jobb på MQ. På torsdag börjar det på riktigt med skyltning och annat sånt som faktiskt är min uppgift. Det är jättekul men mycket nytt att lära sig. Man blir alldeles vimmelkantig och jisses vad ont man får i fötterna efter en hel dag utan att sitta ner!
*Mitt företag. Skatt är en omöjlig sak att lära sig. Jag som helt saknar mattehjärna har det väldigt svårt just nu. Men skam den som ger sig.
*Tidningsintervju. Imorgon ska jag intervjuas i tidningen som varannan vecka gör ett ”porträtt” av någon person och denna gången blev det visst min tur. Kul kul men nervöst.
*Besök. På fredag kommer mina föräldrar och min storebror och hälsar på. MYCKET välbehövligt och jag är så himla glad att de kommer!!
Då ska jag bara leka med dom, inte teckna en enda liten bild på heeeeeeeeela helgen!

Tro inte att jag inte älskar att teckna, för det gör jag verkligen och är supertacksam för alla jobb jag får men ibland blir man så trött att man inte orkar se en enda liten promarker till!

2 Kommentarer

  1. du är extremt duktig!

    massa kram och beundran!

  2. Men hjälp! vad duktig du är:O önskar ja kunde teckna SÅ bra! nu känner man sig ju ganska medelmåttig.. hur gammal är du? talanger förbättras ju faktiskt med åren^^ jag kan skylla på det

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...