Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Look-alikes!

nov 8, 2016 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Sandra hade gjort ett så roligt inlägg på sin blogg om vilka kändisar man hört att man är lik!
Jag får inte höra särskilt ofta att jag är lik någon särskild, men vissa har jag ju ändå hört genom åren, en del mer frekvent än andra.

När jag var yngre, typ när jag gick i sexan-sjuan fick jag ibland höra att jag var lik Britney Spears. Alltså drömmen när man är tretton år! Dock vet jag inte om jag kan hålla med mer än att ögonfärgen är lika. Aja, alltid något.

britney

När jag klippte håret kort fick jag vid flera tillfällen höra att jag var lik Carina Berg. Ja tack! Hon är typ den snyggaste jag vet så gärna för mig! Ser dock (tyvärr) ingen slående likhet.

carinaberg

En gång när jag precis hade klippt lugg, så sa Emil att jag såg ut som hon bacillprofessorn i Rent Hus. Det här var dock enda gången jag hört det (jag sparade ut luggen efter det)

renthus

Så fort Gry Forsell är i ropet så får jag höra att vi är lika, men jag ser det inte riktigt.

gryforsell

Sen såklart, min favorit de gånger det kommer på tal att jag skulle vara lik henne, Amelie från Montmatre. Det är den bästa komplimang man någonsin kan ge till mig! Även om jag inte tycker att vi är superlika så identifierar jag mig ändå mycket med henne, så det är fint de gångerna vi råkar kopplas samman.

amelie

4 Kommentarer

  1. Coolt! 🙂

  2. Så himla fint med Amelie, verkligen en komplimang!

  3. Nä, tycker inte du är lik någon av dem särskilt mycket! Speciellt inte Bacillprofessorn!
    har själv fått höra att jag är lik Lena Philipsson, prinsessan Madeleine och Kristie Alley (när hon var yngre) och har definitivt inget emot de jämförelserna, men kan verkligen inte se själv att det ligger något särskilt i det tyvärr.

  4. Kul med så olika kändisar. Du är ju mest lik dig själv, men tänkte faktiskt på dig när jag kollade på den gamla serien Anna Holt härom dagen (hon spelas av Petra Nielsen). Tyckte att det var något hos henne som påminde om dig.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Livet som kändis | StinaStil - […] jag har inte hybris och tror att jag är en kändis som en kan tro när en läser titeln,…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...