Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Love Tag!

okt 28, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Wilshire

 

 

Jag är ingen smyckes person, intalar jag mig. Men det finns vissa saker jag aldrig tar av mig och det är mina ringar och mina armband.
Jag bär med mig alla minnen och viktiga stunder i de där armbanden så om jag tog av mig dom skulle jag känna mig alldeles naken.
Vi kikar närmare:

img_2116

Det första armbandet, med bokstavsberlockerna har jag fått från Jane Koenig. Man kan välja bokstäver och det finns i olika utföranden, guld, silver och en rosafärgad silver variant. Jag valde silver och såklart ett E och ett K, sen la jag till ett hjärta också. Så nu har jag alltid med mig familjen på armen.
Gillar att det är så litet och nätt, väldigt lätt och att det går att få väldigt smalt eftersom mina handleder är extremt smala.

Nästa armband är ett klassiskt Fuck Cancer-armband som jag fått av mamma när pappa dog. Alla i familjen fick varsitt och jag har inte tagit av mig mitt sen dess.

Det tredje armbandet med alla berlockerna är ett Pandoraarmband som jag fick av mormor för typ femton år sen. Jag har fått en berlock eller två varje jul och födelsedagar sen dess och nu är det helt fullt. Så fint tycker jag, att mormor valt ut det hon tycker är finast och nu har jag med mig små delar av henne varje dag (när jag flyttade hemifrån fick jag en husberlock och när jag var gravid fick jag en barnvagn)

Det sista, slitna skinnarmbandet är min pappas och det viktigaste av allihop. Han sa att alltid att det var bra mot kobrabett och att så länge han haft på sig det så hade han inte blivit biten av en kobra en enda gång. Jag satte på mig det dagen han dog och skulle bli så oerhört ledsen om det försvann. Antagligen skulle jag bli biten av en kobra då också.

img_2114

1 kommentar

  1. Så fint, att smyckena verkligen betyder något. Kan du inte visa mer av Pandora-armbandet och vad symbolerna står för, om det inte är för personligt?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...