Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Målning!

jun 5, 2012 | Teckningar | 8 Kommentarer

Jag håller på med en ny oljemålning hemma i ateljén.
Jag började med att bestämma titeln innan jag ens hade hunnit börja måla och sen har jag bara utgått från det.
Den heter ”den dungen är mig kär, min barndom susar där” från Gustaf Frödings dikt.
Jag är nämligen uppvuxen där han bodde och att få med både mig och Rebecca i en målning, plus allt det där som känns hemma gör att jag tror att den här målningen kommer bli finfin!
Den är inte färdig än på långa vägar och det kommer bli en till målning i samma serie sen är tanken.

Nu är bara frågan vad jag ska lägga till mer, måste ha något bakom huvudena för att de ska komma fram lite mer, funderar på att lägga till en glimt av vårt gamla villaområde….

8 Kommentarer

 1. Jag älskar den! Snälla, lägg inte till några hus, träden är så fina! Och vad kostar den? (Det är bara en dröm, jag kommer inte att ha råd, men jag kan få nära drömmen en stund genom att fråga.)

  • Åh tack! Nej kanske inte hus? Men personerna syns ju så dåligt, fast det kanske inte gör nått…..
   Jag har inte bestämt något pris än, men jag skulle gissa att den hamnar någonstans mellan 3000-4000 kronor

   • Jag gillar att personerna syns dåligt, det är ju en dröm…

 2. Du är så sjukt bra på allt estetiskt så man nästan svimmar när man tittar in på din blogg. Hurra för dig! 🙂 Kram!

 3. Tycker också den är spännande som den är.. att man inte vet vad som finns i de där buskagen.. inget hus! Den är jättebra utan mer ”verkliga” bilder…. Man får känslan ändå av att ni går in och tittar mot något.. lite kittlande!

 4. Jag tycker det skulle vara snyggt att få in lite solstrimmor genom bladverket. Det tror jag kle göra att personerna står ut mer. Men så, så, så himla fin!!!

 5. Jag älskar den! Skulle absolut kunna tänka mig att köpa den som den är. Men du som konstnär måste bestämma om den är klar, det är din målning! Inte personens som vill köpa den! =)

 6. Otroligt snyggt! Älskar känslan av björkar (som i alla fall JAG får) och jag älskar den dikten… Fint fångat! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...