Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Måndagslista!

mar 5, 2012 | Hår, Huset, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Elsa Billgren börjar alltid sin vecka med att skriva en lista över den kommande veckan. Det tycker jag är ett strålande sätt att börja en måndag på, så jag gör likadant!

Måndag – jobba på kontoret, teckna porträtt till ett stort uppdrag. Efter jobbet ska jag till pastorsexpeditionen och försöka hitta en präst jag tycker verkar vettig nog att viga oss. Helst en tjej.
När jag kommer hem ska jag måla kökstaket vitt.

Tisdag – möte med min jobbcoatch på kontoret. Teckna en bröllopsinbjudan (inte till mig dock). Försöka hitta ett papper som är fint nog att trycka våra egna inbjudningar på.
Klä in min skrivbordsskiva hemma i huset i röd, prickig vaxduk.
Måla taket vitt, varv nummer 2.

Onsdag – hoppa in på Mio och ställa i ordning deras marketavdelning. (jag är numera på Mio på konsultbasis, väldigt roligt)

Torsdag – då fyller jag år! Detta ska såklart firas, jag tänkte eventuellt ta sovmorgon, sen cykla in till kontoret och bjuda på chokladbollar.
Sen av sluta kvällen med att måla taket ett sista varv.

Fredag – då ska jag jobba på kontoret och teckna vidare på porträtten. På kvällen ska jag på modevisning med Emma på Vandalorum.

Lördag – Emil ska ta med mig på en hemlig födelsedagsresa över helgen! Väldigt spännande och jag har frågat och luskat och klurat men inte kommit på ett smack vad vi ska göra. Älskar överraskningar så det här ska bli väldigt spännande. Jag är så nyfiken så jag nästan dör!

 

Ser ni förresten vad blond jag är numera? Eftersom jag är fattig konstnär fick jag bleka det själv och var panikslagen över att det var KNALLGULT under hela verkningstiden! Men sen när det var klart och torrt var det inte så farligt och nu, efter 100 schamponeringar med silverschampo är jag supernöjd! Vad tycks?

3 Kommentarer

 1. Hvilken silverschampo bruker du?

 2. Mycket tjusigt! Då kanske jag vågar mig på att bleka mitt själv också…

  Vilken blekning och vilket silverschampo?

  Och hejja dig Anna! Du är så himla awesome, och att du delar med dig av din blogg är så himla fint.

  • Tack!
   Det är fortfarand elite gult men förvånandsvärt bra för att vara hemmablekt.
   Jag använde schwartkopf uppljusning (inte blekning, vad det nu är för skillnad) den starkaste varianten. Hon på framsidan har kritvitt hår.
   Minns inte vad mitt silverschampoo heter men det duger nog med vilket som helst. Man fick med två förpackningar i blekningen, men de färgade snarare håret blått!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...