Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Mat-Tips!

maj 20, 2013 | Pyssel | 1 kommentar

Det här är antagligen enda gången jag kommer tipsa om mat, för jag tycker det är såååå jädra tråkigt att laga mat (och att läsa om recept)
Men, igår gjorde jag en så himla god maträtt av vad vi hade i kylen, så jag måste helt enkelt tipsa er om det också!
Snabbt och lätt och så jädra gott!

mat

* Börja med att koka pasta, jag hade tagliatelle (men det var inte lika roligt att teckna)
* Stekte bacon i små bitar ihop med sparris som jag också skar i bitar, använde massor med smör såklart
* Rörde ner lite soltorkade tomater
* Blandade i en burk creme fraiche med smak av soltorkade tomater och fetaost
* Massor med grädde!
* Sen hällde jag på lite redning så det inte skulle bli så rinnigt, en sked dijonsenap och lät det koka ihop en stund och sen var det klart
* Njuuuuuuuut!

1 kommentar

  1. Det behöver inte va konstigare än så. Låter supergott. Det bästa är när man känner att man skapat det själv. På intuition. Och vad är väl intuition annat än erfarenheter i det stilla sinnet.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...