Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Midsommar!

jun 20, 2013 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

rosor

Imorgon, absolut svintidigt packar vi in sovsäckar, liggunderlag och blomkransar i bilen och styr mot Öland!
Jag hoppas på ljusa kvällspromenader, kanske en loppis eller två och massor av sol och lugn och ro.
Jag har aldrig varit på Öland på midsommar men har förstått att det kan gå ganska vilt till, därför är jag extra glad för att vi styr kosan åt andra hållet på ön, mot lugnet och våra fina vänner.
Alltså åh, Öland!

Min morfar kommer från Öland så det känns lite som att komma hem när man åker över bron, även om jag aldrig varit på Öland innan jag var där för några år sen.
Det är nått inuti, som känner sig hemma där. Kanske den lilla del av mig som är morfar?

Jag har tecknat färdigt allt jag skulle, nu återstår bara att packa ner mina bästa klänningar och pyjamasar i väskan, lägga prickig korv smörgåsar i kylbagen och sen fara iväg.

Glad midsommar bästa ni, tusen tack för att ni finns och följer med och peppar mig i allt jag gör!

 

5 Kommentarer

  1. Glad midsommar till dig med Anna! Tusen tack för att vi får följa dig här på bloggen!

  2. Vilken jättefin och, tycker jag, lite ovanlig krans du har i håret! Hoppas du får en underbar midsommar på Öland!

  3. Glad midsommar!!Tack för all din inspiration och hoppas att sommaren får fylla på dig, mig och alla andra med en massa go energi till det som väntar framåt.

    Hejsan svejsan!!
    /Elin

  4. Öland är underbart, ha det superfint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...