Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Midsommar!

jun 28, 2017 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Årets midsommar var den bästa jag haft på länge. Allting bara klaffade, barnen somnade när de skulle, ingen var ledsen, ingen bråkade. Det enda som kunde varit bättre var väl det faktum att det spöregnade, men vi gjorde det bästa av det och gick ut och dansade i det istället!
Vi kikar på hur årets midsommar såg ut:

IMG_3404De här gulliga kom och åt lunch på vår altan, Matilda, Vestis och lilla Nils.

IMG_3405Tänk att han låg i magen förra året och knappt var halvbakad ens!

IMG_3414Emil i sitt esse! Älskar när Emil är i vårt utekök, då blommar han upp minsann!

IMG_3416 IMG_3418 IMG_3419IMG_3421Mmmmmm midsommarmat alltså!

IMG_3417Thom var med.

IMG_3432Tobbe och Knut var såklart också där.

IMG_3427Och vi förstås!

vestisVestis <3

knutNetflix och chill 😉

IMG_3438 IMG_3439När vi ätit upp alltihop, sjungit snapsvisor och druckit bubbel, samlade vi ihop oss och gick ner till Apladalen.

IMG_3465Så mycket älsk på det här gänget alltså <3!
IMG_3470 IMG_3479 IMG_3483Sen var det dags för midsommarens höjdpunkt, Knut skulle nämligen få spela dragspel på scenen! Alltså SOM han pratat om detta och nu äntligen var det dags! Hans blödiga föräldrar stod och kämpade med att hålla tårarna borta och hejade på för fullt.

IMG_3485 IMG_3492Lyckan när man hittar sin bästis i vimlet!

raketenRaketen med pappa.

IMG_3518När det började spöregna skyndade vi hem till Vestis och Andreas. Där chillade vi i soffan, åt högrevsburgare och dansade så parketten gungade!
Fantastisk midsommar med andra ord!

2 Kommentarer

  1. Jag bara älskar ert utekök! Så fint! Och knut med dragspelet då… alltså gulligare får man leta efter! Hoppas vi ses i sommar! Vi kommer ner v. 31 (tror jag det var?)

    • Ni är mer än välkomna när ni kommer hit!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...