Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Möhippa!

aug 1, 2012 | Bröllop | 1 kommentar

Här kommer ett lass med nya bilder från möhippan!
Åh det var så roligt, om bröllopet blir hälften så kul som möhippan så är jag mer än nöjd!

Konstsim! Jag verkar onekligen lite baktung…..

Tapas!

Henrik försöker lära mig dansa salsa. Går trögt.

En smula slirig efter två sexor tequila!

Bästa!

Jody gör ett försök att lära mig dansa salsa. Går fortfarande trögt.

 Ni är det bästa jag vet! (anders kör bratveven till och med på salsaklubb!)

1 kommentar

  1. Så fint! Ser verkligen ut som att ni hade kul!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...