Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Möhippa!

jul 25, 2012 | Bröllop | 1 kommentar

Nu har bloggen legat i sommardvala en stund, dels pga att jag jobbat på MQ och inte haft tid att vara på mitt vanliga kontor och dels för att jag faktiskt blev kidnappad i lördags!

Jag vaknade på morgonen av att Emil kom med ett brev, i brevet låg det en packningslista med allt från knäskydd till kryddburkar och löpartights.
Jag började grina.
Jag blev så himla glad och nervös och livrädd på samma gång. Jag trodde verkligen att jag inte skulle få någon möhippa, alla hade ju varit så tysta så jag trodde de försökte undvika mig. Men icke, för nu var det minsann min tur!

Med stor tung väska och skakiga ben släppte Emil av mig på stationen. Där kom Emma och mötte mig och vi hoppade på tåget mot Göteborg.
Vi delade på en flaska rosa champagne och åt smörgåsar (fast jag var alldeles för nervös för att äta) som Emma gjort.

När vi kom fram till Göteborg kom ett helt gäng med skrikande småpojkar fram och jag blev totalt livrädd, men BAKOM alla småpojkar stod mitt bästa, älskade gäng och jag höll på att börja böla igen!
I mitt gäng är vi lika många killar som tjejer så varför göra annorlunda på en möhippa? Jag hade alltså med mig män på möhippan, vilket typ alla kommenterade resten av dagen! (hur konstigt kan de var liksom?)

De sa åt mig att jag inte fick dricka mer eftersom jag ”borde vara hyffsat städad inför nästa uppdrag”. Jag blev svettig.
Sen stannade vi utanför Liseberg och jag blev ÄNNU svettigare, men sen gick vi runt och kom fram till ett badhus.
Vi gick in och bytte om, jag fick en urtjusig badmössa i form av en anka och sen kom instruktören och det var dags för konstsim!

Så himla roligt och vi fick lära och alla möjliga varianter av trix (jag va nog sämst) och det var så sjukt jobbigt och roligt på samma gång.
Vi fick göra ett eget program att visa instruktören och vi tyckte nog i ärlighetens namn att vi var rätt grymma på det där med konstsim!

När vi var klara och färdigduschade fick jag sätta på mig turkosa tights och en body och ihop med det, en stor svart afroperuk.
Sen gick vi till parken och hade picknick.

Efter det fick jag gå in i Nordstan och köpa så många färska kräftor jag kunde för en hundring och sen åkte vi hem till Jodys tomma lägenhet (han skulle sälja den dagen efter) och hade en fotosession eftersom min vän Erika är en eminent fotograf ch hade släpat med sig blixtar och allt ända från Karlstad!

Det här var ett uppdrag helt i min smak och det blev nog galnare och galnare och mindre och mindre kläder, meeeeen jag är inte den som är den!

Efteråt satt vi på golvet, åt kräftor (som hade varit rekvistia under fotningen) och drack cava.
Sen fick jag byta om till mina vanliga kläder och vi hoppade på vagnen där jag fick teckna porträtt av folk för betalning.
Det var hur kul som helst och jag blev ju nästan lite rik på kuppen (även om de flesta frågade om jag tog kort)

Sen kom vi fram till restaurangen där vi åt tapas och krånglade med menyerna. Man fick nämligen bara beställa via mobilen, något som visade sig vara ganska meckigt.
När det ändå står en kypare där kan man väl få köpa en öl av honom, men icke! Här skulle man alltså skicka ett sms för att få en öl.
Weird, men maten var fantastisk!

Sen blev det drinkar och tequila och salsaklubb resten av kvällen och vid tolv somnade jag som en sten, på ett hotellrum med mina bästa vänner på varje sida om mig.

Perfekt möhippa!
Tusen miljoner tack för att ni gjorde det här, för att ni tänkt till och för att ni är mina bästa vänner! Vad vore jag utan er?!
TACK!

(har knappt en enda bild från möhippan eftersom de är i Ribbs kamera, så jag lånar några som Erika tog under kvällen)

1 kommentar

  1. Wooohoo!! Det var ju synd att jag missade dig när du var här i Göteborg 🙂 Vad var det för restaurang som man var tvungen att beställa via mobilen??

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...