Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Möte Med ”Ryggmästaren”!

sep 19, 2017 | Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Idag hade jag ett möte med en alternativläkare, eller homeopat eller vad han nu var. Det framgick inte så noga och kvittade helt ärligt för min del. Jag hade hört att han var fantastisk och sen vilka metoder han använder sig av det spelar ingen roll för min del.
Gör mig bra, är det enda som är viktigt.

Jag var alltså där med min rygg som huvudorsak.
Han sa direkt när jag kom innanför dörren att det syntes lång väg att jag hade ont i ryggen. Sen gick han fram till mig och sa att jag skulle räcka ut tungan.
Sen var vi igång kan man lugnt säga.
Han sa att jag hade obalans i hela min kropp, att det var pga magen jag hade ont i ryggen och sen satte han nålar mellan mina tår och på fotknölen (ja, jag vet, AJ!)
Sen satt han helt stilla och höll mina hälar i säkert fyrtio minuter.
Konstaterade att jag var sned efter graviditeten, att bäckenet inte gått ihop som det skulle, nått om att min käka var fel (?) och en massa andra saker.
Allt han sa stämde.
Han började prata om mitt mående och prickade in varenda liten detalj, att jag varit trött och ledsen, känt mig yr och glömt bort saker. Att jag har haft svårt att komma på hur jag ska hinna med och få ordning på mitt liv.
Han sa att alltihop kom från magen.

Sen fick jag en hel lista på saker jag ska äta, saker jag bör undvika och vitaminer att äta.
Man får tro precis vad man vill om sånt här, men jag väljer att tro på att det ändå ligger mycket i det han säger.
Så jag provar.

Återkommer om några veckor med resultat och förhoppningsvis en mycket gladare Anna med inget ryggont kvar (håller tummarna hårt hårt)
Spännande!

IMG_3992

7 Kommentarer

 1. Åh, alltså, fy tusan vad tråkigt att du har så ont, men det skall bli så spännande att följa dina försök och få höra om det blir bättre. Håller alla tummar.

 2. Hoppas det hjälper! Blev väldigt nyfiken på vad du får och inte får äta och vilka vitaminer du ska ta.

 3. Spännande! Är också nyfiken på vad han rekommenderar, och även vilken titel han har. (Tänkte om det fanns någon liknande person i min stad).

 4. …jag tänker gissa på candida eftersom jag själv har det… Sa han nåt om det?
  Hoppas du blir bra!

  • Mycket riktigt!

   • Hm. Misstänkte det. Kämpigt! 🙁 Vore intressant att höra vad du fick för tillskott att ta. Om du vill får du maila.
    Ta hand om dig *skickar dig massor av styrka att bli kvitt denna åkomma!*

 5. Wow, berätta mer! Hur du ska äta osv. Blir intressant att höra senare hur det går

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...