Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nackspärr!

feb 28, 2012 | Huset, Tankar och Vardag, Teckningar | 4 Kommentarer

Jag är döende.
Okej, det var en mild överdrift men satan vad jag har ont i nacken! Jag har haft ont i ungefär en vecka nu, men imorse var det värre än någonsin och nu kan jag inte titta åt något annat håll än rakt fram.
Igår ringde jag kiropraktorn som sa att de hade en tid i slutet av april och rekomenderade alvedon tills dess. Åh tack för tipset! Idiot.

Sen hittade jag någon annan och imorgon har jag tid för att knäcka rätt nacken. Åh vad jag längtar! Då ska jag spana ut över fälten och vrida huvudet flera varv, minst!

Idag står det här på to-do-listan:
– Måla färdigt garderoben
– Packa upp alla ateljé lådor
– Sy en prickig snurrkjol
– Välja den perfekta mintgröna nyansen för köksluckorna!

I väntan på allt det kan ni få se mina nya teckning jag gjort med inspiration från en bild på den bästa av dom bästa, alldeles UNDERBARA Clara! (jag pratar så ofta om henne så folk har börjat tröttna på mig! -Claaaaaraaaa skrev att bla.bla.bla!)
Den är målad med svart, flytande tusch, med pensel och jag tycker den blev lite extra tjusig om jag får säga det själv!

4 Kommentarer

  1. Hej Anna,
    ett tips är att gå till Birger vid tågstationen i Vmo. Han är jätteduktig på att fixa ryggar och nackar 🙂
    Gillade verkligen färgen som du har i ditt arbetsrum, snyggt!
    Ha det så bra 🙂

  2. Ha! Vilket skämt den första kiropraktorn måste vara. Hemskt att rekommendera piller i flera månader…. Bra att du hittade en annan, lycka till!

  3. Puss på dig!

  4. Clara var fantastisk! Hon ser så otroligt tuff ut! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...