Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Necessärer!

jan 28, 2013 | Pyssel | 10 Kommentarer

Ni minns kanske att jag designade necessärer åt ett företag och var med på Formex-mässan förra året?
Nu har jag blivit lite varmare i kläderna och nu har det kommit en hel hög med nya modeller och nya mönster.
Idag fick jag hem två av mina favoriter, nämligen en liten sminkväska med spegel (perfekt att ha i väskan) och med prickigt foder dessutom (hmmm, undra vem som låg bakom det?)
Den andra ser mer ut som en liten börs och jag älskar att den har sån där gammaldags knäppning! Turkost, randigt, körsbär och och prästkragar, vad mer kan man begära?!

IMG_0241

Tyvärr har inte företaget jag designat åt någon webshop, så tanken är at ni ska kunna köpa dom via mig så småningom. Om ni vill förstås! Har ni lite tur så finna dom i butik nära er också, jag vet att de bland annat finns på en hel del varuhus i Småland men också på Finlandsfärjorna och lite varstans, så håll ögonen öppna!

10 Kommentarer

 1. Jag vill köpa! Vore jättebra om man kunde göra det via dig.

 2. Jättefint mönster!! Gillar verkligen färgkombinationen.

 3. Åh, jag vill! Necessären med prickigt foder är nog det finaste jag sett på länge, så om du sålde dem här skulle jag helt klart köpa en.

 4. Åh, Gud vad fina dem var !

 5. Åh så söta och somriga!

 6. Jättebra jobbat, Anna! Så fina de är, vill ha en med detsamma! 🙂

 7. Wow vad du är begåvad! Det här gillar jag! Och så himla fint på pricken bra du skrev om att leva för din pappa när han nu inte längre lever.Världens igenkänning på det!

 8. Jättefina! Kommer det att finnas någon stor necessär oxå? E på jakt efter en ny 🙂

 9. Vad fina! Jag är på jakt efter en ny börs, vet du vad det är för material i dina?

  • Ja det är nått vattenavstötande…..vet inte vad det heter tyvärr

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...