Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas November!

nov 21, 2015 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag har haft den här bloggen sen 2008, såhär har November sett ut genom åren.
2008 fick jag mitt första riktiga uppdrag av Maria Soxbo som då hade Modette Market. Alltså jag var så himla glad över detta! Minns att jag tog i allt jag kunde när jag tog betalt: 2000 kronor!
Hade det varit idag hade det nog kostat det tiodubbla. Minst.
2008
I November 2009 tecknade jag den här bilden, som fortfarande är en av mina personliga favoriter. Jag gick på folkhögskolan i Värnamo och hade så himla roligt under den här tiden.

2009
2010 har tyvärr försvunnit då jag bloggade för tidningen Glamour då och när jag sen slutade där så försvann allt jag hade skrivit. Så himla ledsen över detta. R.I.P bloggåret 2010.

2011 däremot så hade jag precis tecknat min första kalender och den var med i Damernas Värld! Jag var väldigt stolt såklart.

2011
2012 Hade jag tecknat ännu en kalender, i svartvitt den här gången. I mitt tycke finare än den året innan, men det tyckte uppenbarligen inte ni för den tidigare sålde mycket bättre.

2012
2013 var året då min pappa dog, jag var gravid och sydde den här dockan till bebisen i magen. Morfardockan.

2013
2014 slet jag för fullt med beställningar, som jag brukar göra i November. Gjorde bland annat den här som jag gillar så mycket, älskar pappan och hundens min!

2014
Sen är det såklart årets bild, det får nog bli denna, som jag tänkte göra print av, hoppas ni gillar det!

klänning2vattenstämpel

3 Kommentarer

  1. Den färgglada kalendern hänger kvar i mitt ungdomsrum hos föräldrarna fortfarande, superfint! Men jag håller med dig, den svartvita var favoriten, så pass att jag tog med den från London när jag flyttade till stockholm OCH har kvar den än idag 😀 Bläddrar i den lite då och då 🙂 Du är så himla duktig!

  2. Skitsnygg print! Det är jätteroligt att följa din utveckling =). Jag har följt dig i tre år men bläddrar ofta tillbaka och läser lite om vad som hänt tidigare i ditt liv. Just nu är favoriten att plockläsa från tiden som gravid, för jag har nyss fått ett frö i magen (fortfarande i tiden när allt är osäkert men fantastiskt spännande). Kommer det några finnas print till salu som passar i en barnhörna? Skulle vara fint med en ”hälsning” från en konstnär jag följt =).

    Hälsningar från Sara.

  3. Ja ja ja! Gör print av den sista. Så otroligt fin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...