Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Block!

okt 2, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

När jag var i London köpte jag ett nytt teckningsblock, som är inbundet! Så fint, så slipper alla skisser och teckningar spridas för vinden. Nu vet man att alla är i boken och man kan gå tillbaka och titta sen när hela är färdigtecknad! Jag betalade dessutom ynka hundra kronor för den, i A4 format! London hade väldigt mycket roligt utbud för konstnärer men tyvärr har ju ryanair vissa begränsningar i bagage så jag kunde inte köpa allt jag ville. Det får bli nästa gång.

Den första teckningen jag gjorde i blocket är den här, återigen på bästa Karin.
Den första teckningen i ett nytt block är alltid lite speciellt, det är så andäktigt på nått sätt, ett tomt vitt blad osv.osv.osv….

Mera Karkki.

Sen var jag tvungen att pausa lite och teckna en man istället.

 Men det var inte lika kul så jag tecknade Sandra i en Lillemor-kopp istället!

4 Kommentarer

 1. Du är så himla grym! Fantastiskt härliga bilder!

  Håller med, första sidan är i ett nytt block är alltid speciellt 🙂 Men en fråga, blöder inte pennorna igenom det där pappret? Jag har varit med om det med alla papper utom letrasets egna (bleedproof) papper.

  • Tack! Jag har ett annat ”fulpapper” under när jag färglägger, fast det är ganska tjockt, dom akvarellpapper så det blöder inte så mycket

 2. Du är så otroligt träffsäker när du illustrerar bloggerskor! Man kan inte ta fel på Karkki-Karins härliga glasögon och vackra kindben och posen med halvt inåtsjukna axlar o knäna lite vända mot varann tätt intill är på pricken likt Niotillfem-Sandra! Hejja vad bra du är på att fånga karaktärsdrag!!!

 3. Hej

  Vill börja med att säga att jag verkligen uppskattar din blogg och att du är så duktig på att måla!

  Jag roade mig med att gå tillbaka och titta på några av dina första bilder här på bloggen och även om dom också är jättefina så tycker jag att det märks att du blivit bättre på att t.ex. måla skuggor/toningar.

  Jag skulle vilja veta om du har några tips för att få snygga övergångar? Har själv precis börjat med promarkers och tycker det är lite knepigt.

  Mvh Hanna

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...