Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Cykel!

maj 27, 2013 | Tankar och Vardag | 10 Kommentarer

Jag har aldrig köpt något dyrt till mig själv, så nu jädrar slog jag till!
Jag klämde på alla prickiga, på de rosa och de mintgröna, sen såg jag den, salladscykeln!!
Vem vill inte ha en salladscykel?!
stor_monark_garden

Här är den, en monark ”in the garden”, gul med limegröna stänkskärmar och med grönsaker på!
Men det bästa är ändå, sadeln! Kolla:

Original

Som en sadel direkt ur picknickservisen!
Nu jävlar ska här cyklas!

10 Kommentarer

 1. Bara lite spontant såhär: DU ÄR SÅ JÄVLA BRA!!! HEJJA DIG!!

 2. Helt underbar ju!

 3. Åh, vilken fin! Älskar min cykel, dock så har den inga fina grönsaker på sig, men funkar fint ändå 🙂

 4. Wohoo! Vad avis jag blir! Jag älskar min mountainbike (den behövs för att ta sig fram bekvämt på våra gropiga grusvägar runt huset) men oj vad mycket roligt det finns i cykelväg nu. 🙂 Den ser ut att gå extra fort, glatt, smidigt och det står verkligen Anna på den. 🙂

 5. Verkligen en fin och häftig cykel. Jag köpte ju en tråkig fast ändå vinröd och inte svart! Men jag älskar också min nya cykel. Det är härligt att cykla. Det i kombination med simning har blivit min melodi.

 6. Åh, stans häftigaste cykel!

  Jag skulle vilja passa på att berätta om ett projekt som jag håller på med i skolan, en produkt som passar den kreativa som vill kicka igång inspirationen. Kanske är busenkelt för dig.:)
  Jag har tillverkat en produkt i tio exemplar som nu ska säljas. Min produkt passar den som vill ha en rolig present att ge bort, gillar att skapa eller bara vill ha en kul grej. Läs gärna mer här: http://klotterboken.wordpress.com/

  Tack för att du tog dig tid att läsa om mitt projekt! 🙂
  Vänliga hälsningar
  Marie

 7. Fantastisk cykel! Så rätt att du ska ha en sån! 😀

 8. Alltså. Grönsaker!!!! aj löv ’em!

 9. WOW vilken härlig cykel, jäkla bra val!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...