Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

maj 9, 2012 | Hår | 15 Kommentarer

Här kommer resultatet!

Jag kände mg livrädd i frisörstolen rent ut sagt, och efteråt innan hon fönat det tänkte jag ”vad tusan har jag gjort!?!”
Men nu, när det är klart och jag fått peta och känna lite i lugn och ro, känner jag mig helnöjd!
Jag ville få ett naturligt hår, som inte ser så fixat och hemmablekt ut (jag kände mig som en big brother-deltagare innan) och det tycker jag hon lyckades ypperligt med!

Vad tycker ni? Jag vet, värdelösa bilder, men får ta bättre sen när jag kommer hem till kameran.

15 Kommentarer

 1. Fint, har du förlängt också?

  • Tack! Nej, mitt eget har hunnit bli såhär långt nu!

 2. Du blev superfin!

 3. Snyggt! Frisören lyckades bra med att anpassa färgen till din ögonfärg. Ser asbra ut!

 4. Riktigt snyggt! Passar dig bra! 🙂

 5. Jätte fint! 🙂

 6. Verkligen supersnyggt!!!

 7. Den frisören var duktig. Du är jättefin!

 8. snyggt! 🙂

 9. Jättefint ju! Du passar riktigt bra i den färgen, matchar dina ögon. Jag är också sugen på en liten förändring men mest i klippning, blir inspirerad av din frisyr. Ha det!

 10. Wow! Jag diggar Annas nya hår! Passar dig bra!

 11. Åh det blev jättefint Anna, såg verkligen naturligt ut! Kan se din bröllopsfrisyr framför mig oavsett om det blir en sån där lös fläta eller något annat så blir det nog skitsnyggt med den färgen! =)

 12. Jaa, sjukt fint! Färgen klär dig verkligen. Så två tummar upp! =)

 13. RIKTIGT SNYGGT ANNA!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...