Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

nov 14, 2014 | Hår | 4 Kommentarer

Efter graviditeten när jag tappade så hiskeligt mycket hår så tröttnade jag och klippte av det. Orkade inte klamra mig fast vid några tunna hårtestar bara för att man absolut måste ha långt hår.
Nu hade jag vant mig vid kort så idag hos frisören blev det ÄNNU kortare!
Jag gillar kort, det är liksom bara att rufsa till och locka, eller platta lite som man vill och sen är det färdigt.
Såhär ser det ut, jag gillar´t!

nytthår

4 Kommentarer

  1. Tycker du passar så himla bra i kort hår! Frisyren är supersnygg!

  2. Superfrissan, passar dig asbra! Funderar också mycket på hur värt det är att behålla de här testarna, vi får väl se vad det blir av det…

  3. Snyggt! Du passar kanonfint i kort hår 🙂

  4. Sent till kvarn här, men snyggo! Önskar att jag passade lika bra i kort hår.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...