Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

nov 2, 2016 | Hår | 6 Kommentarer

Mäe hallå, jag har ju glömt att visa er min nya hårfärg!
Min frisör hade precis fått in ett nytt märke på hårfärg just för att få håret rosa och hade inte testat det innan, så jag var lite försöksperson.
Den här bilden hade jag med mig som inspiration:

be25827dae83485a31c94789a15b333f

Jag ville ha det smutsrosa, med mer utväxt i botten så att säga.
Hon började med att färga hela håret i en grå nyans och en mörkare i botten. Ljusade upp några slingor och sen la hon en rosa toning över alltihop.
Då blev håret såhär:

img_4370 img_4369

Jag köpte med mig en rosa toning hem och har nu använt den, mer eller mindre utspädd med balsam varje gång jag tvättat håret och nu, efter någon vecka ser det ut såhär:

img_4445 img_4447

Jag älskar att det inte är skrikrosa utan att man bara anar att det drar lite åt det rosa hållet. Gillar hur slarvigt det känns, lite som en avdankad punkare vilket passar min stil känns det som.
Jag är i alla fall otroligt nöjd med resultatet (Emil och min mamma hatar det) och kommer fortsätta ha det rosa en stund till.
Skulle jag tröttna är det bara att låta bli att lägga i toningen en stund så försvinner färgen ganska fort.

Ser ni förresten vad himla långt hår jag fått, tyckte jag nyss klippte mig såhär, galet:

nytthår

6 Kommentarer

  1. Hur kan någon hata detta!? Såå snyggt ju!!

  2. Vet hur det känns ???? Gjorde också rosa slingor men min man hatar det. Tycker rosa är för fjortisar.. Rosa är ju skitsnyggt!

  3. Otroligt snyggt! 😀

  4. Jag gillar verkligen det rosa! Hur är det ens möjligt att tycka illa om det? Haha. Så himla fint ju!

  5. ÄLSKAR din hårfärg! Själv kört rosa endel och det är så himla skoj med en färgklick. Fortsätt! Man blir lätt lite beroende… 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...