Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

jul 6, 2018 | Hår, Kläder | 1 kommentar

Igår var det äntligen dags för min inbokade frisörtid och årets sommarförvandling!


Vi började med att ta ut mina extensions jag hade i håret. Hade alltså några slingor på varje sida fram, så det skulle bli lite tjockare där, ni se ju hur fjösigt det är utan dom.


Såhär såg det ut när de satt i, som ni vet. Mitt bästa trick för att få lite mer frisyr om man som jag, har väldigt tunna hårstrån.


Sen färgade vi det mörkare. Förr hade jag alltid svart hår och känner mig väldigt hemma så fort det blir aningens mörkare än ljust så att säga.


Sen satte vi i tre förpackningar med löshår, i tre olika nyanser för att det skulle se så naturligt ut som möjligt. Jag ville inte ha dom i fullängd, så vi klippte av typ 1,5 decimeter. Egentligen hade jag velat ha det ännu kortare, då jag tycker att det superlånga känns mer fejk än lite mitt emellan. Men min frisör sa att det slits ju ganska mycket så jag kan komma in och klippa kortare sen om jag känner att jag vill det.


Såhär såg jag alltså ut innan….


….och såhär efteråt! Älskar verkligen färgen men det är helt klart ovant att gå från tre hårstrån till en hel man!


Men jag känner mig så himla fin och är verkligen supernöjd! Fick med mig en hel stor påse med massa produkter för att ta hand om håret nu. Torrschampo, inpackning, hårspray, lockcreme, schampo och leave-in balsam.


Så roligt att göra sig iordning imorse när man kände sig som en helt ny person! Emil säger att det är bäst uppsatt, annars känner han inte igen mig! Men han vänjer sig nog snart.
Klänningen är köpte jag för ett tag sen på Mango, men idag var min premiäranvändning. Känner mig lite som pretty woman i den!

1 kommentar

  1. 1. SÅ JÄKLA fin i håret! Blir inspirerad.

    2. Tänkte direkt på Pretty Woman när jag såg klänningen. FIN!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...