Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

aug 30, 2018 | Hår | 8 Kommentarer

Jag har nytt hår nu igen och den här gången känns det verkligen jättenytt! Som en helt ny person! Jag kör alltid på devisen att det inte är någon mening med att gå till frisören om man ser ut som samma person när man går därifrån som man gjorde när man gick dit.
Fast ändå känner jag mig nästan mer som mig själv nu än innan, jag har haft mörkt hår betydligt längre än jag haft det ljust så det känns bra att vara tillbaka on the dark side!


Såhär såg det ut när jag kom dit, långt, ljust, solblekt och med massor av utväxt.


Min frisör, Ajla på Studio Fashion, började med att ta ut mitt löshår, som numera satt ganska långt ner pga att håret växt en del under sommaren. Här känner man sig numera ganska naken men bara sitt eget lilla fjun till hår.


Sen färgade hon det i den perfekta bruna nyansen. Jag ville ha det varmt, men inte rött och hon lyckades perfekt! Kolla vad blankt det är!


Sedan färgade hon löshåret i samma nyans och medans jag väntade på det satt jag och åt godis, läste skvallertidningar och Ajla hämtade lunch åt mig! Alltså förstår ni lyxen?!


Sen tejpades det på nya fästen och hon satte tillbaka håret igen. Hon klippte av ca en decimeter enligt mina önskemål också.

Kolla vad fint det blev! Känns fortfarande som jag är en annan person när jag ser mig själv i spegeln, men jag är väldigt förtjust i den nya personen. Emil hoppade högt när han såg mig. Hoppas det var ett bra hopp?
Det bästa med att ha mörkt hår igen är att man kan ha ännu mer knalliga och mörka läppstift, att det passar så himla bra till alla höstfärger som finns nu och att mina bruna ögon nästan blir ännu brunare.

Vad tycks?

8 Kommentarer

  1. Jag tycker det blev så SNYGGT????.

  2. Supersnyggt

  3. WOW! Så galet snygg du blev!

  4. Wow, jättefint!!

  5. Du blev superfin! Tycker ditt frisörmod är inspirerande varje gång!

  6. Jättefint! Själv är jag tyvärr alldeles för snål för att testa så mycket nytt hos frisören (unnar mig knappt att gå dit). Jag är nyfiken på vad det kostar för dig att göra om ditt hår så mycket, vad brukar det kosta när du går till frisören?

  7. Du passar banne mig i allt! 🙂

  8. Du går från klarhet till klarhet! Passar verkligen i alla dina frisyrer!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...