Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Jeans!

apr 27, 2017 | Kläder | 2 Kommentarer

Igår ringde dom från tidningen Sparkling (Värnamos gratismagasin) och berättade att jag vunnit ett par valfria Lee jeans!
Visste inte ens om att jag tävlat, fast har något svagt minne av att jag svarade på någon fråga på Facebook för evigheter sen.
Blev himla glad i alla fall, är det nått jag älskar så är det jeans!

Så jag åkte ut till Skillingaryd och Beklädnadsaffären som det hette, som sponsrat med jeansen, provade och tog med mig hem.
Bara sådär!
Tänk om man kunde göra så i alla affärer man gick in i, det hade varit nått det!

jeans

 

2 Kommentarer

  1. Så snygga jeans, LEE eller? Tycker mig se loggan på fickan. Gillar verkligen färgen och dragkedjan.
    Men vilken turgumma du är, hur många tävlingar har inte du vunnit egentligen?! 😀

  2. Haha, sån win! Grattis =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...