Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Kamera!

apr 11, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu har min nya kamera kommit och herregud vad jag älskar den! Vill fota ALLT nu! Så roligt när det liksom blir så himla fint.
Jag testfotade lite på det finaste jag har. Då blev det såhär:

Knutteknopp

Jag känner på mig att vi blir bästisar jag och kameran. Tur jag har en fullspäckad sommar framför mig med små knubbiga ben i sandaler, ödeslätter på Öland och höga fjäll i solsken som bara väntar på att bli fotograferade!

 

1 kommentar

  1. Märke och modell på kamera?

    Jag har börjat ledsna på att fota mitt barn endast med mobilkamera och har tänkt köpa en kamera i flera år, men det är ju en djungel där ute ????.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...