Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Keps!

jun 2, 2013 | Kläder | 7 Kommentarer

Jag har ny keps, från Carhartt! Blommig dessutom!

När jag va ung och gick på högstadiet var carharttjacka det coolaste man kunde ha. Det hade alla de tuffaste, helst ljusblå, sån där som kändes som skumgummi (alla ni som var med på nittiotalet vet hurdan jag menar va?) fy fan vad fula dom va, ändå önskade jag mig en mer än allt.
Det fick jag aldrig.
Vilken tur, nu såhär i efterhand, eftersom de var så fula.

Men kepsen är fin, så något har de ju lärt sig!

keps

7 Kommentarer

  1. Jag kom ihåg! Några av killarna hade bruna, jag har för mig att jag ville ha en mörkblå. Men jag fick heller aldrig någon.

  2. Finns jackorna kvar? Jag kände inte alls igen jackan du beskrev så jag försökte googla på det men hittade mest bara helt okej, om än lite tråkiga, jackor. Kepsen var fin!

  3. Hahaha, ja dom ja! Så fult. Och konstigt grej. Typiskt 90-00tal. Alltid en massa konstiga material. Uppblåsbara ryggsäckar m.m. Har för mig att jag fick en sån jacka en gång när den var på rea. Kändes som en dykardräkt!

    • Hahaha uppblåsbar ryggsäck! Det hade jag glömt! Minns du bubbelskorna?

      • Bubbelskor! Nej dom kom nog aldrig så långt norrut som jag befann mig (Luleå). Men däremot svandunsfjäder-tröjor. Såg en tjej häromdagen med en sån, brrrrrr

  4. Åh JA! Flera år senare, när det liksom var för sent, så hittade jag en sån på rea. En brun. Kände mig inte lika cool som jag hade tänkt när jag drömde om den ljusblå!

  5. Haha! Ja! jag hade en, fast inte en äkta såklart, min var säkert från Ulllared. Dessutom var den vändbar så ena sidan var ljusblå och den andra var lila tror jag! Så vansinnigt fult alltså!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...