Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Klänning!

mar 18, 2014 | Kläder | 5 Kommentarer

vestisklänning

Min eminenta vän Emma Sundh har återigen tagit upp sitt gamla koncept ”vårupproret” där man trotsar snön och kylan med att bära sina bästa sommarklänningar under vinterjackan.
Här i Småland är det dock fortfarande ganska vårigt, även om man fortfarande gärna använder sina fleecetights, men jag såg ett ypperligt tillfälle att haka på vårupproret och få använda min nya strålande klänning!

Klänningen fick jag av bästa Vestis i födelsedagspresent och den är ju liksom gjord för mig! Den här färgkombinationen är jag absolut svagast för och att se den på en så fin klänning var ju bara helt perfekt!
Den här klänningen blir min revansch mot alla säckiga jäkla graviditetskläder jag tvingats ha i ett halvår nu!
(den kommer från Lindex för er som undrar)

Dock har jag inte på mig den idag för idag är det en av mina vara-hemma-med-Knut-dagar vilket just idag innebär pyjamasbyxor och t-shirt (jag sa att jag aldrig skulle bli en sån mamma, men HEMMA kan man ju få vara det)
Men på torsdag börjar Emils pappaledighet (han kommer vara ledig alla torsdagar och fredagar framöver) och det innebär att jag kan klä på mig precis vad jag vill utan att oroa mig för bebiskräks och annat olämpligt.
Då ska jag ta på mig den här klänningen och sen ska jag teckna, ååååå vad jag ska teckna! Saknar det så himla mycket och de få gånger jag försökt har Knut såklart vaknat just då (fast nu sover han här bredvid så jag får skynda mig)

Såhär har jag sett ut när det varit vår och sommar på riktigt, snart är vi där och det känns så himla fantastiskt, tänk att kunna gå i klänning utan strumpbyxor och jacka!
Fast den bästa tiden är ändå snart, när det är vår och man kan ha t-shirt och jeans, skinnjacka på sin höjd och damma av tygskorna.
Åh, välkommen vår!

prick prickar öland10 filippak IMG_2062 IMG_1852 (640x427) orangekl shorts IMG_1718 gråväst

5 Kommentarer

  1. Vad du är lik din mamma på den tredje bilden! Trodde först att det var hon 🙂

  2. Åh Anna vad jag tycker om din blogg!
    Du är så inspirerande, ärlig och modig.
    Fy fan vad du är bra! Och stort grattis till dig & Emil!

  3. Rosa och orange är så fräck kombination. Jag gillar din klädstil väldigt mycket.

  4. Tänkte faktiskt på dig när jag såg den klänningen i butiken för ett tag sedan;) Superfin!

  5. När du skriver att du längtar efter att få teckna, är det då de egna projekten du längtar efter, eller går det lika bra med beställningsteckningar bara du får rita? Min egen erfarenhet är att beställningar ibland är betydligt mer trögtecknade än egna bilder, och att jag ibland bara vill få beställningarna undantecknade så att jag äntligen ska få ta itu med det riktigt roliga, dvs. egna projekt. För mig är det inte tecknandet i sig som är det roliga, utan bilden som växer fram, och har jag inte fått bestämma bilden själv är det inte heller lika roligt… Även om beställningsjobb också kan vara roliga om det är bra bilder.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...