Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Kollega!

aug 20, 2018 | Teckningar | 6 Kommentarer

Ni som följer mig på instagram (annaritar_illustrations) vet säkert att jag och Knut har börjat jobba ihop!
Idén slog mig under semestern och nu när vi väl börjat så känns det som en av mina bättre idéer helt klart!

Han tecknar, precis vad han vill (fast jag föredrar djur eller människor framför skattkartor, bilvägar och maskiner) och sen tar jag med mig teckningarna till jobbet och färglägger dom!
Vi har några grundregler:
* Jag får inte ändra något, alltså inte lägga till något svart, som hår eller sådär, bara skuggor och nyanser. Jag får heller inte ta bort något. Har Knut ritat det så är det med. Punkt slut.
* Jag färglägger inte hans originalteckningar. Jag tecknar av hans bilder på mitt ljusbord och sen färglägger jag. Originalen sparas orörda.
* Jag är med när han gör teckningarna, så jag vet vad som är vad, så det inte blir några missförstånd.
* Det är Knut som är konstnären här, inte jag.

Bilderna har blivit en supersuccé på instagram och det känns så himla roligt!
Flera gånger i veckan tecknar vi nya och min plan är att fortsätta med detta i flera år framöver. Så roligt att ha kvar och se hans utveckling!
Det har varit stor efterfrågan på prints av de här bilderna, så nu har jag valt ut 6 stycken av de jag tror passar bäst som prints, i barnrum eller i finrummet, det tycker jag funkar lika bra på båda ställena.
Jag har beställt från tryckeriet nu så de borde dyka upp vilken dag som helst. Valde att göra dom i A4 den här gången.
Bilderna kommer kosta 200 kronor styck + frakt eller 3 stycken för 500 kronor + frakt.
Måste också poängtera att jag och Knut SÅKLART delar på försäljningen! Nån måtta får det ju ändå vara!

De här sex varianterna kommer det finnas att välja på, hör av mig så fort de går att beställa!

Batman, Robin och en ond

Fjäril

Giraff

Super Mario och Luigi

Snigel

och till sist, min favorit: Tarzan i äppelträdet!

För att se flera av våra bilder så kan ni följa mig på instagram, annaritar_illustrations som sagt. Vi gör många fler än de som blir prints så håll utkik!

6 Kommentarer

  1. De är fantastiska!!! Hade vi haft ett rum till vår kommande bebis hade jag köpt giraffen på studs!

  2. Bilderna är helt fantastiska! Vilket team ni är Knut och du. Hur går jag tillväga om jag ska köpa? Kram Åsa

    • Åh tack! Återkommer om det så fort de kommit från tryckeriet!

  3. Superfina bilder! Så himla roligt att inkludera sitt barn i jobbet också 🙂
    Måste bara fråga, när började Knut rita ”riktiga” former/figurer? Mitt barn på 3,5 år ritar fortfarande bara en massa kludder och försöker inte känna mig stressad eller ”pusha” hen att rita mer än hen vill, men kan ändå bli lite fundersam (kommer själv från en konstnärsfamilj)…

    • Hmmmm…..han var nog runt tre när man började ana nån form av gubbe, fast det var oftast mest en slump kändes det som. Men runt fyra var det givet att teckna gubbar, lite svårt att komma ihåg exakt. Men han är betydligt bättre nu det senaste, kanske för att han gör det oftare nu?

  4. Charmiga teckningar! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...