Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Kontor!

jun 3, 2013 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Idag är första dagen på nya kontoret!
Stor dag med andra ord, om än lite mycket att ställa om från PC till mac (hoppas det går fort att lära sig) men nu är iallafall alla pennor och papper på plats och en ny mobil har jag också, flådigt värre. Allt på en gång.

Nu ska jag fylla på nya datorn med alla miljarders bloggar jag läser, hojta till om ni vet någon jag inte får missa!
Hörs senare, när jag kommit igång lite här.

IMG_1577 (640x427)

8 Kommentarer

  1. Skaffa bloglovin Anna! Så mycket smidigare. Bloggarna du följer som i ett instagramflöde 🙂 (sen har du ju ett login som du kan kolla från vilken dator som helst med..) Kram!

  2. Måste följa min ju 😉 Lycka till på jobbet!

  3. Spännande! Att komma i ordning och ”bo in sig” är alltid roligt tycker jag, vare sig det är ny arbetsplats eller bara nytt skrivbord. Lycka till på ditt nya kontor, hoppas att du kommer att stortrivas.

  4. Du är så himla duktig och inspirerande! Så roligt att höra att det går bra för dig!
    Du får gärna titta in på min alldeles nyblivna blogg, http://vildkonst.blogg.se/

  5. Hade det inte varit för google hade jag nog fortfarande inte förstått hur man skriver @ på macen! (när jag skulle skriva @ nu lyckades jag dessutom trycka fel igen och bytte flik på webläsaren istället… haha… )

    Lycka till!

  6. min blogg där jag visar saker jag målar och tillverkar och tänker: afrantzien.wordpress.com

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...