Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Kontor!

jun 20, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Vi tar en rundtur på mitt nya kontor!

Såhär ser det ut när man kommer in, här äter vi frukost och pratar med kunder. Och äter bullar förstås.

IMG_2233
Det här är Uffe, han är min nya vapendragare. Han är noga med att mina pennor inte kommer över på hans sida av skrivbordet och drar med mig på massa viktiga events. Mycket bra kille med andra ord.

IMG_2230

Bakom mig sitter Micke, i eget rum. Lyx. Titta bara vad glad man blir av att ha eget rum:

HM_3iU

Här sitter jag, lika stökig som alltid.

IMG_2234

Sen sitter Peter och Jocke här också, men de är inte på kontoret nu så de får minsann inte vara med på rundturen, så går det!

2 Kommentarer

  1. Älskar att du har skrivit ”titta bara vad glad man blir av att ha eget rum”! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...