Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Kontor!

jan 15, 2015 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

*trumvirvel* Nu har jag flyttat in på mitt nya kontor! *fanfarer och diverse blåsorkestrar*

När jag först fick en tanke om att kanske försöka satsa lite mer på mitt eget företagande så stämde jag träff med Värnamo Näringsliv och fick träffa en jobbcoach och berätta om min affärsidé och visa lite av mina grejer.
Jag blev då erbjuden att hyra ett kontor där och vips så jobbade jag heltid som egen företagare med Anna Ritar!
Detta var för 3½ år sedan nu och idag är jag alltså tillbaka där allting startade!
Fast nu har näringslivet nya lokaler i en ombyggd gammal gummifabrik, så här sitter jag alltså nu!

Jag kommer fortfarande vara mammaledig måndag-onsdag så jag jobbar alltså precis som innan, två dagar i veckan men behöver nu alltså inte jobba hemifrån längre och det känns SÅ himla bra att äntligen vara på banan igen!

Har inte fått alla grejer på plats än och när jag väl packat in allt i bilen och var redo att åka så dog bilbatteriet. Såklart.
Men datorn har jag här iallafall, så nu är det bara pennorna som fattas.

I väntan på kameran kör vi en gammal bild från hemmakontoret. Det blir gult även i det nya, bästa teckningspeppfärgen enligt mig!

IMG_5346 (676x800)

2 Kommentarer

  1. Härligt! Grattis till nya kontoret! 😀

  2. Åh! Min farfar arbetade hela sitt liv i gummifabriken, hoppas allt går bra där!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...