Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Målning!

dec 11, 2019 | Teckningar | 6 Kommentarer

Jag fick nog av pennorna, mitt sätt att teckna på, motiven, känslan, ja alltihop!
Har tecknat på samma sätt i evigheter, strävan efter att få det så likt som möjligt. Så begränsande och nu fick jag nog.
Kanske är det den stundande utställningen som fått mig att slå bakut?

I vilket fall som helst så började jag måla igen!


Motivet har jag gått från alla möjliga olika bilder som jag satt ihop, nästan som någon form av collage. Den här bilden gjorde jag för att beskriva exakt hur jag mår just nu. Sen får ni tolka det hur ni vill.


Det är mycket svårare att måla än teckna, men just nu också väldigt mycket roligare! Färgen har ett eget liv på ett annat sätt än pennorna har och det är väldigt inspirerande. Att inte riktigt veta hur det blir. Dessutom har jag brytt mig mer om nyanser mot varann än själva motivet.


Såhär blev den! Älskar den om jag får säga det själv, och det får jag ju!

6 Kommentarer

 1. Herregud så fint!!! Hva er målene? Skal du stille det ut? ✨

 2. Så så så fint anna!

 3. Älskar den med!

 4. Wow! Den är fantastisk. Så uttrycksfull. Jag tänker ofta att jag bil ha mer konst hemma. Detta kanske är en oförskämd fråga (men ta den från en helt oinvigd konstintresserad) men vad skulle den här kosta om du skulle sälja den? Säljer du det mesta du skapar? Även dina skulpturer från keramik-kursen var fantastiska tycker jag.

  /Malin

 5. Så fantastisk Anna! Älskar den här! Tycker det är så mycket själ i den.

 6. Wow, målningen är otrolig. Vilka färger och vilken känsla.
  Jag var just hos Storsjötandläkarna här i Östersund och blev glatt överraskad av dina porträtt av personalen på väggarna! Har följt dig och din blogg sen start och blev lite starstruck när jag såg dina teckningar IRL!
  God jul!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...