Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas nya Män!

okt 3, 2008 | Inredning | 1 kommentar


Den här supermegastora affischen fick jag från jobbet. Min chef sa: – Titta och njut!
Jag känner mig som en tonåring igen som har halvnakna män på väggen, så härligt att känna så igen!

Har städat hela lägenheten idag, det behövdes, tror det bodde djur både här och där.

1 kommentar

  1. Det är en man,
    Josh Beech.

    jag är väldigt avundsjuk. han är så snygg, den reklamen är så snygg & jag vill oxå ha en stor bild på honom över min säng.
    JOSH

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...