Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Pennor!

apr 11, 2013 | Teckningar | 11 Kommentarer

IMG_1472

Jag har fått hem ett helt lass med nya pennor! Åhhh nya pennor, det finns inget som slår den känslan!
De vita pennorna, som kommer i ungefär en miljard olika nyansen, heter Neopiko och är från märket Deleter.
De har en bred sida och en sida med penselspets. Jag älskar pennor med penselspets!
De är väldigt lika Copicpennorna som jag gillar, lite ”blötare” än Promarkers.
Jag gillar som sagt penselspetsen väldigt mycket och att det finns så många nyanser! Det svåra är att de heter siffror så det är lite klurigt att hålla reda på vilken penna som är vilken.

IMG_1474
Jag fick också hem två set med de svarta pennorna. Ett set med gråa nyanser och ett med bruna. De heter Touch.
De har också en bred sida och en smal, precis som promarker-pennorna har. De här är dock lite ”hårdare” och svårare att sudda med, men å andra sidan betydligt billigare än promarkers!
Även här ett stort plus för att det finns så många olika nyanser, de är markerade med siffror efter hur mörka de är, alltså en grå etta är ljusare än en grå femma tex. Väldigt bra!

Alla pennorna kommer från Inspira!

Var ju såklart tvungen att provteckna, då blev det såhär:

sjal

11 Kommentarer

 1. Vad kul med nya pennor! Det är alltid så det pirrar lite i kroppen när man har nya material 🙂 Sjukt fin bild, dessutom! Fastnade verkligen i hur du har ritat sjalen hon har runt huvudet, älskar skuggningen och knuten, superfint! 😀

 2. Blev ju minst lika fint som vanligt!!!

 3. jag har sagt det förut men jag säger det igen. Du är så himla himla duktig!

 4. Alltså, sååååå himla snyggt! Jag fullkomligt älskar den här teckningen. Kan inte titta mig mätt på den.

 5. Min blick fastnade också direkt på sjalen! Mycket tjusigt!

 6. men gud va fin! sjalen ser helt levande ut! måste ta och beställa ett porträtt på mig själv hehe 🙂

 7. Jag går ju in här ibland och kikar, men är så kass på att kommentera. Förlåt! För jag tycker du är så himla, himla duktig och förtjänar ju en hel massa uppmuntran för det snygga du gör! Ha en fin helg! Kram

 8. Älskar dina detaljer! Färgerna du använder för att få sjalen levande är underbara. Vilken härlig blåfärg <3 Ska ta mig en närmare titt på de där pennorna. De verkar lovande ^ ^ Det är alltid lika kul man kommer hem med nya pennor. Det är som att man varit i en godisaffär och valt ut de färggladaste godisarna. Man blir alldeles lycklig!

 9. Snubblade in här när jag satt och letade bilder från bröllop på bruket, ska på bröllop där i maj och var nyfiken på hur det såg ut, är nu helt fast vid dina bilder, de är fantastiska! Är Värnamobo själv så det var väldigt kul att hitta hit 🙂 Ritar också men inte på långa vägar såhär fint, tänk att ha en tatuering ritad av dig, min nästa önskan!

 10. Alltså den färgen på turbanen eller scarf eller vad det nu är. Sååå fin. Vad är det för färg du använder där?

 11. Sanslöst tjusigt med sjalen, du är så galet duktig att jag vet inte vad!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...